ponedjeljak, 10. rujna 2012.

Sve o Victorious-u ;)

Victorious je nickelodeon serija za mlade u kojoj glume: Victoria Justice (Tori Vega), Leon Thomas III. (Andre Harris), Matt Bennett (Robbie Schapiro), Elizabeth Gillies (Jade West), Ariana Grande (Cat Valentine), Avan Jogia (Beck Oliver) i Daniella Monet (Trina Vega). Ako seriju još niste gledali, obavezno pogledajte jer se nećete pokajati!







Pjesma 'Make it shine', inače je to uvodna
pjesma iz serije.







LIKOVI:



Victoria Justice rođena je 19. veljače 1993 u Hollywood, Florida, SAD.
Američka je glumica, pjevačica i plesačica. Najpoznatija je po ulozi 'Tori Vega' u Victorious-u.



Leon G. Thomas III. rođen je 1. kolovoza 1993 u Brooklyn, New York, SAD.
Američki je glumac, glazbenik i plesač. Najpoznatiji je po ulozi 'Andre Harris' u Victorious-u.



Matt H. Bennett rođen je 13. studenoga 1991 u Massapequa, New York, SAD.
Američki je glumac, pjevač i scenarist. Najpoznatiji je po ulozi 'Robbie Schapiro' u Victorious-u.



Elizabeth Egan Gillies rođena je 26. srpnja 1993 u Haworth, New Jersey, US. Američka je glumica, pjevačica i plesačica. Najpoznatija je po ulozi 'Jade West' u Victorious-u.



Ariana Grande Butera rođena je 26. lipnja 1993 u Boca Raton, Florida, SAD. Američka je glumica, pjevačica i plesačica. Najpoznatija je po ulozi 'Cat Valentine' u Victorious-u.



Avan Jogia Tudor rođen je 9. veljače 1992 u Vancouver, British Columbia, Canada. Američki je glumac, pjevač i plesač. Najpoznatiji je po ulozi 'Beck Oliver' u Victorious-u.



Daniella Monet Žuvić rođena je 1. ožujka 1989 u West Hills, California, SAD. Američka je glumica, pjevačica i plesačica. Najpoznatija je po ulozi 'Trina Vega' u Victorious-u.